Najbolje voće potiče od najboljih sirovina

Najbolje voće potiče od najboljih sirovina. Ovo je osnovna poruka koju smo preneli na našem nedavnom predavanju za proizvođače jagodičastog voća. Kako bismo osigurali da naši proizvodi budu vrhunskog kvaliteta, moramo pažljivo birati sirovine koje koristimo u našem proizvodnom procesu.

U današnje vreme, svest o zdravoj ishrani sve više raste, a sa njom i potreba za kvalitetnim voćem i povrćem. Upravo iz ovog razloga, proizvodnja jagodičastog voća postaje sve značajnija i traženija na tržištu. Mi smo, kao proizvođači i otkupljivači jagodičastog voća, prepoznali tu potrebu i odlučili da se posvetimo proizvodnji najkvalitetnijeg voća.

IMG-1630

U saradnji sa Mondi Lamex i profesorom Slobodanom Milenkovićem, stručnjakom za uzgoj ovog voća, održali smo nedavno predavanje o pravilnom uzgaju jagodičastog voća. Predavanje je bilo namenjeno lokalnim proizvođačima, koji su se okupili da bi čuli najnovije trendove i informacije u ovoj oblasti.

Profesor Milenković nam je predstavio ključne faktore u uzgoju jagodičastog voća, uključujući odabir sorti, tlo, klimu, zalivanje i ishranu. Posebnu pažnju posvetio je neophodnosti pravilnog đubrenja i zaštite od štetočina i bolesti, kao i tehnologijama koje se koriste u uzgoju ovog voća.

Cilj predavanja je bio da podelimo svoje znanje i iskustvo sa lokalnim proizvođačima i da se posvetimo podizanju kvaliteta jagodičastog voća u našoj regiji. Smatramo da je važno da zajedno radimo na unapređenju proizvodnje i da se fokusiramo na kvalitet umesto kvantiteta.

Uzgoj jagodičastog voća zahteva stručnost, pažnju i vreme, ali krajnji rezultat je ukusno, zdravo i hranjivo voće. Nadamo se da smo svojim predavanjem doprineli podizanju svesti o važnosti kvaliteta u proizvodnji jagodičastog voća i da ćemo nastaviti da radimo zajedno na unapređenju ove oblasti.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *