Proizvodi na sajmu

Još jedno zlato za firmu „Boki“

Odeljenje za poljoprivredu Opštine Prokuplje za poljoprivrednike prokupačkih sela organizovalo je posetu 82. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Na ovoj jedinstvenoj poljoprivrednoj manifestaciji u ovom delu Evrope predstavilo se skoro 1.500 izlagača iz svih krajeva Srbije i 60 zemalja Evrope i sveta. Zemlja prijatelj ovogodišnjeg sajma je Italija.

Iz Prokuplja svoje proizvode izložila je firma za proizvodnju pasterizovanog voća,povrća i pečurki „Boki“ iz Donje Toponice,vlasnika Dejana Joksimovića. Stručni žiri novosadskog sajma ovom preduzeću dodelio je Veliku zlatnu medalju za džem od maline.

– Ovo je osmi put u poslednjih deset godina da svoje proizvode plasiram na Sajmu poljoprivrede. Očigledno je da su stručnjaci prepoznali i ocenili kvalitet proizvoda moje firme i da su mi zato dodelili ovakvo jedno priznanje. Na ovom renomiranom skupu poljoprivrednika već sam uspostavio poslovnu saradnju sa kupcima iz Bosne i Hercegovine,rekao je Joksimović i dodao da i iz drugih zemalja u okruženju postoji interesovanje poslovnih ljudi za kupovinu njegovih proizvoda.

 

Ovaj uspešni privrednik naglašava da svojim učešćem i dobijanjem zlatne medalje nastoji da afirmiše privredu i poljoprivredu opštine Prokuplje.

 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *